مقابله با سوءاستفاده تومورهای سرطانی از سیستم ایمنی بدن
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، پژوهشگران دو دانشگاه راش و کالیفرنیا با همکاری یکدیگر روشی ابتکاری را برای مداخله در این روند ابداع کرده اند تا تومورها دیگر نتوانند سلول های ایمنی بدن را دستکاری کرده و برای ادامه حیات خود به کار بگیرند.
سلولهای میلوئیدی نوعی از سلول های خونی هستند که با گشت زنی در بدن به دنبال باکتری ها و ویروس های بیماری زا می گردند. اما این سلول ها دارای دو زیرمجموعه هستند. یکی M۱ که جلوی رشد تومور را می گیرد و دیگری M۲ که به علت عملکرد خاصش می تواند در عمل به رشد تومورهای سرطانی کمک کند.
مطالعه مذکور باعث شده جزئیات عملکرد M۲ مشخص شود و نقش پروتئینی موسوم بهCD۱۱b که در سطح سلول های مذکور قرار می گیرد آشکار گردد. تشدید فعالیت CD۱۱bباعث افزایش تعداد سلول های M۱ می شود، اما کاهش فعالیت آن موجب رشد و تکثیر سلول های M۲ می شود. تومورها با آگاهی از این موضوع همیشه دنبال جلوگیری از فعالیت پروتئین یادشده هستند تا سلول های M۲ بیشتری تولید شود و آنها بتوانند راحت تر رشد کنند.
پژوهشگران فعلا در تلاش برای یافتن روش های به منظور تسریع رشد CD۱۱b هستند و آزمایش هایی را در این زمینه بر روی موش ها آغاز کرده اند که امیدوارند منجر به تولید دارویی در همین راستا شود.