اخبار : گسترش دوره بهیاری» دیگر سیاست وزارت بهداشت نیست/تلاش برای جذب کمک‌‌پرستاران آموزش دیده‌ در بیمارستان‌ها

گسترش دوره بهیاری» دیگر سیاست وزارت بهداشت نیست/تلاش برای جذب کمک‌‌پرستاران آموزش دیده‌ در بیمارستان‌ها

معاون پرستاری وزارت بهداشت از تلاش این معاونت برای جذب کمک‌‌پرستاران آموزش دیده‌ در بیمارستان‌ها خبر داد.

به گزارش سلامت نیوز،«مریم حضرتی» معاون پرستاری وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره جذب بهیاران آموزش دیده گفت: پیش‌تر یک دوره بهیاری سه ساله داشتیم که دبیرستان بهیاری نامیده می‌شد. افراد در مدرسه بهیاری ثبت نام می‌کردند و پس از سه سال تحصیل دیپلم بهیاری می‌گرفتند. این گروه پولی برای آموزش پرداخت نمی‌کردند و مشغول به کار می‌شدند، اما اکنون در نظام درمانی کشور دیگر از این گروه استفاده نمی‌کنیم.


معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ما آموزش در دبیرستان بهیاری را محدود کردیم. این تصمیم وابسته به مسائل متعددی بود که پیش آمد. امروز در وزارت بهداشت سیاستی مبنی بر گسترش دوره بهیاری وجود ندارد.


وی تصریح کرد: به جای آموزش بهیاران ما آمدیم و دوره کمک پرستاری را ایجاد کردیم. در دوره کمک‌پرستاری یا بهیاری یک‌ساله، افراد یک دوره یکساله با هزینه خودشان می‌گذرانند. معاونت پرستاری تلاش می‌کند جذب این نیروهای کمک پرستاری در بیمارستان‌ها اتفاق بیافتد.
حضرتی در ارتباط با کمبود نیروی پرستاری در بیمارستان‌ها گفت: ما اگر بتوانیم ۱۰۰ هزار نیروی پرستار جذب کنیم، به استاندارد خودمان می‌رسیم. امروز جامعه پرستارانی که مشغول کار هستند ۲۰۰ هزار نفر است. تعدادی کمی پرستار بیکار داریم که خودشان جذب نمی‌شوند. البته نسبت به جامعه ۲۰۰ هزار نفری پرستاران کشور این تعداد کم تلقی می‌شود.


وی افزود: اگر پرستاران بیکار هستند به منزله نبود کار نیست. بلکه در آن منطقه‌ای که پرستاران می‌خواهند ممکن است نیروی پرستار نیاز نباشد. ممکن است در استان هم‌جوار آنها نیاز شدید به پرستار وجود داشته باشد، اما پرستار می‌خواهد در شهر خود شاغل شود.