اخبار : صرفه‌جویی ۲۰ میلیون دلاری با اولین خط تولید انسولین قلمی/سد تولید انسولین قلمی شکسته شد

صرفه‌جویی ۲۰ میلیون دلاری با اولین خط تولید انسولین قلمی/سد تولید انسولین قلمی شکسته شد

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه انسولین قلمی در ردیف داروهایی با بیشترین ارزبری قرار دارد، گفت: با راه‌اندازی اولین خط تولید انسولین قلمی در کشور سالانه ۲۰ میلیون دلار صرفه جویی خواهیم داشت


به گزارش ایفدانا، دکتر شانه ساز در حاشیه رونمایی از اولین خط تولید قلم‌های تزریقی انسولین گلارژین، اظهار کرد: امروز روز بزرگی برای بیمار دیابتی و کشور است، چرا با تولید انسولین قلمی در کشور هم از لحاظ تامین انسولین مورد نیاز بیماران و هم از لحاظ صرفه جویی ارزی اتفاق بزرگی رخ داده‌است.

وی افزود: با افتتاح این پروژه سالانه از خروج ۲۰ میلیون دلار از کشور جلوگیری می شود.

 معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بیماری دیابت یک بیماری پیش‌رونده است و هر روز بر تعداد این بیماران اضافه می شود، عنوان کرد: این در حالیست که در شرایط تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه مردم و بیماران کشورمان، تامین انسولین مورد نیاز کشور واقعاً با مشکلات جدی مواجه هستیم.

دکتر شانه ساز ادامه داد: یک ماه است انسولین‌های قلمی تولید داخل وارد بازار شده و مورد استقبال بیماران و پزشکان قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: با پروژه ای که امروز کلید خورد سد تولید انسولین قلمی شکسته شده و امیدواریم در کنار شرکت پویش دارو، شرکت های جدیدی که برنامه تولید انسولین قلمی را دارند، یکی پس از دیگری وارد مدار تولید شوند.

شانه‌ساز تصریح کرد: فراورده های انسولین در کنار پلاسما و فرآورده های خونی در کشور بیشترین ارزبری را دارند. برنامه داریم که تمام این اقلام را بتوانیم در داخل از داخل کشور تولید کرده و علاوه بر صرفه‌جویی ارزی و خودکفایی کشور، وابستگی کشور را به واردات کمتر کرده تا دشمنانمان در شرایط تحریم نتوانند مردم را مورد اهداف خود قرار دهند.