اخبار : مصرف خودسرانه دگزامتازون خطرناک است/ تولید واکسن ۱۸ تا ۲۴ ماه طول می‌کشد

مصرف خودسرانه دگزامتازون خطرناک است/ تولید واکسن ۱۸ تا ۲۴ ماه طول می‌کشد

معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید براینکه دگزامتازون از ابتلا به کرونا پیشگیری نمی‌کند،گفت: مصرف خودسرانه این دارو برای بیماران مبتلا به کرونا توصیه نمی‌شود، بلکه می تواند بسیار خطرناک باشد.


به گزارش ایفدانا، دکتر محمدرضا شانه ساز در مراسم  بهره برداری از دستگاه تشخیص ویروس کووید ۱۹ در بیمارستان کیش، اظهار کرد: تاکنون واکسنی برای کویید۱۹ تولید نشده و مطالعات بالینی در این زمینه همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به رفتار چندگانه ویروس کرونا، عنوان کرد: این رفتار تولید واکسن را با پیچیدگی های خاصی همراه کرده است و بر همین اساس پیش بینی می شود، تولید واکسن ۱۸ تا ۲۴ ماه به طول انجامد.

معاون وزیر بهداشت افزود: محققان در تلاش هستند تا زمان تولید واکسن کرونا را کاهش دهند، ولی به دلیل اینکه تولید واکسن مبتنی بر اطلاعات علمی و راستی آزمایی است، حداقل مدت زمان ۱۸ ماه برای آن پیش بینی شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو کشور بر عدم استفاده از آمپول دگزامتازون تاکید کرد و افزود: مصرف خود سرانه این دارو برای بیماران مبتلا به کرونا توصیه نمی شود و آن را بسیار خطرناک می دانیم و پزشکان نیز باید نهایت دقت و حساسیت را در تجویز این دارو در نظر بگیرند.

در ادامه غلامحسین مظفری، رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش  از کاهش هزینه های دریافتی تست کووید ۱۹  از بیماران مبتلا به کرونا خبر داد و گفت: در شرایط کنونی تمام تلاش سازمان و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش ارائه خدمات با کیفیت به بیماران و مراجعه کنندگان به این مجموعه است.

مظفری در ادامه تصریح کرد: در طول سه ماه گذشته بالغ بر هشت میلیارد تومان به منظور اقدامات پیشگیرانه و مقابله با بیماری کووید ۱۹ در سطح این منطقه توسط سازمان منطقه آزاد کیش هزینه شده است.

وی با بیان این که بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی به بیماران و مراجعه کنندگان هیچ بودجه ای را از دولت دریافت نمی کند اظهار داشت: این مجموعه تحت مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش به صورت خود گردان اداره می شود.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص فراهم نمودن زیر ساخت های لازم به منظور اجرای طرح قرنطینه در جزیره کیش افزود: خوشبختانه با مشارکت بخش خصوصی و فعالان اقتصادی این طرح به مدت ۴ هفته در پیک اول با موفقیت اجرا شد و توانستیم تجهیزات مود نیاز این منطقه را تامین کنیم.

لازم به ذکر است؛ در مراسم بهره برداری از دستگاه تشخیص کرونا که با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل و برخی از معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، محمدرضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو کشور و هیئت همراه در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش برگزار شد از تلاش ها و مشارکت های فعالین اقتصادی کیش در راستای اقدامات پیشگیرانه و مقابله با شیوع بیماری کرونا در سطح این منطقه تقدیر و قدردانی شد/.