اخبار : خرید ۲۰۰۰ دستگاه ونتیلاتور ساخت شرکت‌های دانش بنیان داخلی، توسط وزارت بهداشت

خرید ۲۰۰۰ دستگاه ونتیلاتور ساخت شرکت‌های دانش بنیان داخلی، توسط وزارت بهداشت

دکتر جان بابایی در نشست ستاد استانی کرونا در استان بوشهر اظهار داشت: امروز دنیا با ویروسی سروکار دارد که تاکنون هیچ درمان قطعی برای آن کشف نشده است.

به گزارش وبدا، دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با توجه به حمایت و اعتماد دولت به شرکت‌های دانش بنیان جوان داخلی، وزارت بهداشت هزینه خرید دو هزار دستگاه ونتیلاتور را تقبل کرده است.

وی تصریح کرد: ایران تاکنون در این عرصه دستخوش تصمیم‌گیری‌های غلط نشده و جزو کشورهای پیشرویی در زمینه تحقیقات مربوط به این بیماری است. دکتر جان بابایی ادامه داد: تمام مطالعات و پیشرفت‌های پزشکی در خصوص کرونا جمع‌آوری و این باعث شده تصمیم‌گیری‌ها عجولانه نباشد.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر همه روش های مؤثر در کشور وجود دارد و داروی های احتمالی توصیه شده که روی این ویروس می‌تواند مؤثر باشد به جهت ساخت به شرکت‌های دارویی توصیه‌ خواهد شد.

دکتر جان بابایی اضافه کرد: با شرایط موجود، همه داروهای توصیه شده در درمان کرونا در استان یوشهر نیز وجود دارد. پلاسما درمانی نیز یکی از روش‌های درمانی است که تلاش می شود که این روش نیز در استان اجرا شود.

وی بابیان اینکه حمایت تنفسی در درمان کرونا موثر است افزود: سرمایه‌گذاری ما در راستای توسعه تخت‌های ویژه و آی سی یو، دستگاه کمک تنفسی و دستگاه‌های اکسیژن ساز است که تلاش شده نیاز استان‌هایی ازجمله بوشهر در این خصوص برطرف شود. وی ادامه داد: دولت در قالب طرح تحول نظام سلامت، گام‌های مؤثری در استان بوشهر برداشته و اگر توسعه تخت‌های بیمارستانی نبود امروز وضعیت بدتر و مرگ‌ومیرهای بیشتری مورد انتظار بود. با این وجود ظرفیت تخت های بیمارستانی استان ها نیز محدود است و مردم باید مراقبت های لازم را در زمینه پیشگیری از ابتلا به بیماری انجام دهند.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اقدامات خوبی در خصوص مدیریت بیماری انجام‌شده و با توجه به اینکه استان بوشهر جزو استان‌هایی است که میزان مراجعه مردم و بیماران بدحال آن زیاد است، لزوم توسعه تخت ها مورد تاکید است.

دکتر جان بابایی اضافه کرد: تلاش می‌شود تجهیزات لازم بیمارستان شهدای هسته‌ای علاوه بر تجهیزات اورژانس، تخت‌های ویژه و دستگاه سی‌تی‌اسکن تامین تا قبل از مهرماه به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به خستگی کادر درمان تلاش می‌شود نیروهای جایگزین و کمکی به کادر درمان استان تزریق شود.

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: در زمان حاضر بیماری کرونا در کشور در حال مدیریت است. وفاق، همدلی و اتحاد در رعایت موارد بهداشتی و روش های پیشگیری از کرونا سبب کنترل بیماری خواهد شد.

وی ادامه داد: هرچند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان خط مقدم در بیماری کرونا به شمار می‌رود اما همه دستگاه‌ها در کنار این وزارتخانه بودند و تاکنون به خوبی این بیماری در کشور مدیریت شده است.

دکتر جان بابایی افزود: در ابتدا ساده‌انگاری مردم نسبت به کرونا باعث شد که بیماری تشدید شود اما امروز با تبلیغات و هشدارهایی که داده‌شده توجه به این بیماری بیشتر شده است. مردم شیوه زندگی خود را تغییر داده‌اند و با رعایت مسائل بهداشتی در جهت کاهش ابتلا تلاش می کنند.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه بیماری کرونا فرسایشی است خاطرنشان کرد: در این شرایط دلجویی از کارکنان بهداشت و درمان می‌تواند خستگی را از تن آنها بیرون آورد.

https://behdasht.gov.ir/210685