اخبار : دانش‌بنیان‌ها تولید تجهیزات پزشکی را گسترش دادند

دانش‌بنیان‌ها تولید تجهیزات پزشکی را گسترش دادند

معاون علمی و فناوری با بیان اینکه دانش بنیان ها تولید تجهیزات پزشکی را گسترش دادند گفت: باید از مراکز متروکه دانشگاهها به درستی بهره برداری شود.


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته بالینی دانشگاه تهران با هدف ایجاد فضایی مناسب برای ارائه آموزش‌های تخصصی به دانشجویان پزشکی افتتاح شد.

مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان امام خمینی افتتاح شد.

مرکزی برای ارائه آموزش‌های تخصصی به دانشجویان پزشکی و کادر آموزشی بیمارستان‌ها. در این مرکز تجهیزات پزشکی که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و تولید شده است در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری در آیین افتتاحیه این مرکز با اشاره به ضرورت استفاده از فضاهای متروکه و غیرقابل استفاده دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، کارخانجات و صنایع برای استفاده شرکت‌های نوآور و خلاق، گفت: باید از این فرصت‌ها و فضاهای موجود بهترین استفاده را کنیم و جوانان و نوآوری‌های آنها را در دل آنها پرورش دهیم.

ستاری افزود: مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته بالینی نمونه بارز پیوند نوآوری‌های دانش‌بنیانی به حوزه تجهیزات پزشکی است.

معاون علمی و فناوری ادامه داد: باید نیازهای فناورانه بخش آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی را به دانش‌بنیان ها ارائه کنیم تا از توانمندی آنها برای تولید بومی این محصولات بهره ببریم.

وی بیان کرد: مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته بالینی فضایی مناسب برای ارائه آموزش‌های تخصصی به دانشجویان و فراهم کردن شرایط تعامل میان کادر درمان و دانشجویان در حال آموزش فراهم می‌کند.

ستاری با اشاره به برگزاری نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران‌ساخت، گفت: بیشتر از ۹۰ درصد دستگاه‌های ارائه شده در این نمایشگاه داخلی است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تجاری سازی این محصولات، خدمات حمایتی ارائه می‌کند.

به گفته معاون علمی و فناوری، در نمایشگاه تجهیزات «ایران ساخت» معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۵۰ درصد هزینه خرید این تجهیزات برای دانشگاه‌ها را پرداخت می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به این‌که تغییر ساختار دانشگاه‌ها و انتخاب رشته‌ها الزامی است، تاکید کرد: امسال بیشتر نفرات برتر دانشگاه‌ها در رشته‌های مرتبط با رایانه شرکت کرده‌اند در حالیکه بسیاری از رشته‌های تخصصی مثل زیست‌فناوری و علوم شناختی هنوز برای آنها چندان شناخته شده نیست.

ستاری افزود: باید ریل و ساختار دانشگاه‌ها را تغییر دهیم. این کار هم تنها با معرفی رشته‌های تخصصی مورد نیاز کشور و علاقه‌مند کردن دانشجویان با این رشته‌ها اتفاق می‌افتد.