اخبار : شرط حمایت از آزمایشگاههای فناوری

شرط حمایت از آزمایشگاههای فناوری

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با بیان اینکه آزمایشگاهها بر اساس فعالیت هایشان رتبه بندی می شوند، گفت: میزان برخورداری آزمایشگاه‌ها از حمایت‌ها به عملکرد و رتبه آن‌ها بستگی دارد.


دکتر رضا اسدی‌فرد در گفتگو با خبرگزاری مهر با اشاره به نقش فعال شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در پذیرش و جذب آزمایشگاه‌های توانمند و پیشتاز برای گسترش کیفیت خدمات خود گفت: تا کنون بیش از ۹۲۰ مجموعه از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، موسسات تحقیقاتی و شرکت‌های خصوصی به جمع اعضای شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پیوسته‌اند که این میزان با ادامه روند تعامل و جذب مجموعه‌هایی که از توانمندی و شرایط لازم برخوردار باشند، رو به افزایش است.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با اشاره به حمایت‌های مادی و معنوی از مراکز آزمایشگاهی واجد شرایط گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، حمایت از توانمندسازی مراکز آزمایشگاهی است.

وی ادامه داد: این حمایت در سرفصل‌های مختلفی چون استقرار استانداردهای آزمایشگاهی، تعمیر، نگهداری و کالیبراسیون تجهیزات، خرید تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران، خرید نمونه‌های مرجع و استقرار نرم‌افزارهای مدیریت فرآیندهای آزمایشگاهی صورت می‌گیرد.

اسدی فرد رتبه‌بندی و ارزیابی آزمایشگاه‌های عضو را گامی در راستای ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی شبکه دانست و گفت: آزمایشگاه‌های عضو شبکه در راستای ترغیب و تشویق نسبت به ارائه خدمات مطلوب و مشتری‌مداری، به طور مستمر ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شوند. بر همین اساس آزمایشگاه‌ها بر اساس معیارهای مختلفی رتبه‌بندی شده و هرساله کارشناسان و مدیران آزمایشگاه‌های برتر مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

وی با بیان این‌که میزان برخورداری آزمایشگاه‌ها از حمایت‌ها به عملکرد و رتبه آن‌ها بستگی دارد افزود: بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد مراکز عضو که هر سال انجام می‌شود مجموعه‌هایی که از امکانات موجود خود بهتر استفاده کرده باشند، می‌توانند از حمایت شبکه برای خرید دستگاه‌های جدید بهره‌مند شوند.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، توسعه دانش و فناوری حوزه‌های آزمایشگاهی و ارتقای دانش فنی کارشناسان و متخصصان را یکی دیگر از حمایت‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی برشمرد و افزود: تبادل تجربه‌ها و اطلاع از تازه‌ترین دستاوردهای دانشی و فناورانه دانش آزمایشگاهی یکی از اولویت‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی است.

وی اضافه کرد: بر همین اساس، کاربران، متخصصان و کارشناسان آزمایشگاه‌ها ذیل کارگروه‌های تخصصی شبکه آزمایشگاهی، گرد هم می‌آیند و در رویدادهای مختلفی چون کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی و تبادل دانش شرکت می‌کنند.

اسدی فرد خاطرنشان کرد: رویکرد شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از آغازین روزهای فعالیتش، حمایت از پژوهش‌ و توسعه فناوری‌های راهبردی بوده و در سال جاری نیز با حمایت از فعالان زیست‌بوم پژوهش و نوآوری از جمله دانشجویان، پژوهشگران و اعضای هیئت علمی به شیوه‌های گوناگون ادامه خواهد یافت.