برنامه برای افزایش تعداد دانش بنیانهای حوزه سلول بنیادی
رئیس پژوهشگاه رویان با بیان اینکه برنامه هایی برای افزایش تعداد دانش بنیانهای این پژوهشگاه داریم، گفت: اما درصدد حمایت از شرکتهایی که به یک جریان اقتصادی و گردش مالی درستی ختم می شود، هستیم.
دکترعبدالحسین شاهوردی به خبرنگار مهر درباره برنامههای پژوهشگاه رویان گفت: این پژوهشگاه از ابتدای شروع فعالیت خود برنامهای را سرلوحه کار خود قرار داد و آن هم استفاده از تحقیقات خود بود. به عنوان مثال تحقیقات مربوط به پزشکی تولید مثل در مرکز خدمات تخصصی رویان و پروژههای مرتبط با سلول بنیادی در مرکز خدمات سلولی درمانی مورد بهره برداری قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ شرکت دانش بنیان، در قالب مرکز رشد رویان در زمینههای ناباروری علوم سلولی و همانند سازی فعالیت میکنند، گفت: این محققان درصدد هستند تا تحقیقات آنها منجر به محصولات با ارزش افزوده بالا شود.
وی با تاکید بر اینکه البته برخی شرکتهای بزرگی که از دل پژوهشگاه بیرون آمده اند توانسته اند محصولات خود را در زمینه خون بند ناف، سلول و … به تولید برسانند، عنوان کرد: همچنین علاوه بر شرکتهایی که شکل گرفته اند، هستههای پژوهشی خوبی در رویان تشکیل شده اند که برای درمان سرطان به کار میروند.
وی با اشاره به دیگر اقدامات محققان پژوهشگاه رویان گفت: مواد یکبار مصرف، تجهیزات محیط کشت، محصولات مرتبط با انتقال جنین و … که جز اقلام وارداتی بوده نیز توسط پژوهشگران این پژوهشگاه تولید شده است.
رئیس پژوهشگاه رویان با تاکید بر اینکه برنامه پژوهشگاه رویان کمک در زمینه تولید مواد و محصولات درمان ناباروری و محیطهای کشت است، خاطر نشان کرد: در واقع رویان سعی دارد اقدامات جدیدی را در زمینه ناباروری ارائه دهد و خدماتی هم به واسطه آنها اجرایی کند.
شاهوردی با اشاره به منویات رهبری درخصوص افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان و برنامهها در این پژوهشگاه عنوان کرد: برنامه برای افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان مدنظر داریم اما واقعاً سعی میکنیم موضوعات و ایدهها تبدیل به شرکت شوند و در جریان آن یک فعالیت اقتصادی و گردش مالی ایجاد شود تا بتوانند زمینههای کاری زیادی را ایجاد کنند.
رئیس پژوهشگاه رویان گفت: امیدوارم با این نگاه هستههای پژوهشی در قالب ایده، در پژوهشگاه رویان ایجاد شود که در زمینههایی پیشرو هستند و ما سعی در حمایت از آنها داریم