اخبار : انتقال نیازهای ارزبر به شرکتهای دانش بنیان/ نظارت بر محصول نهایی در سطح عرضه یا دفاع با خط حمله

انتقال نیازهای ارزبر به شرکتهای دانش بنیان/ نظارت بر محصول نهایی در سطح عرضه یا دفاع با خط حمله

مديركل نظارت بر ملزومات و تجهيزات پزشكى سازمان غذا و دارو در نشست خبرى رونمايى از بسته حمايتى صادرات تجهيزات و ملزومات پزشكى و نمايشگاه ايران هلث اظهار داشت: با توجه به نام گذارى سال اقتصاد مقاومتى و توليد و اشتغال توسط مقام معظم رهبرى در اين نمايشگاه چالش هاى پيش روى توليدكنندگان بررسى خواهد شد تا مرتفع شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدانا "، مديركل نظارت بر ملزومات و تجهيزات پزشكى سازمان غذا و دارو در نشست خبرى رونمايى از بسته حمايتى صادرات تجهيزات و ملزومات پزشكى و نمايشگاه ايران هلث اظهار داشت: با توجه به نام گذارى سال اقتصاد مقاومتى و توليد و اشتغال توسط مقام معظم رهبرى در اين نمايشگاه چالش هاى پيش روى توليدكنندگان بررسى خواهد شد تا مرتفع شود.
دکترمحمود بیگلر اضافه کرد: در بسته حمایتی ، موضوعات مختلفی  همچون تبدیل پروانه موقت صادرات به پروانه دائمی گنجانده شده تا تولیدکنندگان بدون نیاز به حضور در سازمان غذا و دارو، صادرات خود را به هر کشوری که می خواهند انجام دهند.
وی عنوان داشت: موانع دیگر تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه و قطعات یدکی در بسته حمایتی، مورد نظر قرار گرفت  زیرا از ذیل تا صدر تولیدات داخلی در کشور صورت می گیرد
مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: در اين بسته حمايتى پروانه حمايتى موقت توليدكنندگان به پروانه دائم تبديل مى شود تا صادرات به كشورهاى ديگر را به راحتى انجام دهند.
 وی با تعریف  محصولاتى كه بالاى ٥٠ درصد قطعات را در ايران توليد كرده باشند تحت عنوان محصول  تولید داخل تصریح کرد: نظارت و كنترل ما به سمت محصولات نهايى رفته و در سطح عرضه اين نظارت ها انجام مى شود.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو بیان کرد: اين مسيرها به اين دليل انجام شده كه توليدكنندگان بتوانند محصولات خود را با حداقل هزينه توليد كنند.

وی تعدا د شرکتهای خارجی حاضر  در اين نمايشگاه را 180 شركت و شركت داخلى را حدود 470 برشمرد و هدف از این کار را  توانایی ارائه و معرفی  محصولات ایران به  جهان دانست.
دکتر بیگلر خاطر نشان کرد:  سال گذشته توانستيم با ١٠ برند معروف تفاهم نامه هايى را امضا کردیم تا در تولید تجهیزات پزشکی "های تک" یا محصولات با فناوری بالا  و پرمصرف با آنها سرمایه گذاری های مشترک را داشته باشیم امیدواریم تا انتهای امسال بخشی از فعالیت های خطوط تولیدی آنها آغاز شود.كه اميدواريم در سال جارى محصول اين تفاهم ها را ببينيم.

او گفت: نظارت خود را به کارخانه ها و سطح عرضه بردیم و اگر تجهیزات پزشکی با فرمول های استاندارد سازمان غذا و دارو ، مغایرتی داشته باشد ، برخوردهای نظارتی اعمال خواهد شد.

مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در ادامه به افتتاح  نمایشگاه تجهیزات و ملزومات پزشکی ایران هلث اشاره و بیان کرد : این نمایشگاه از فردا دوشنبه فعالیت خود را آغاز می کند و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت و با این شرکت ها در زمینه انتقال فناوری برای تولید تجهیزات پزشکی مذاکراتی خواهیم داشت.
متولی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: چندین شرکت خارجی در این زمینه اعلام آمادگی کرده اند تا  پس از عقد قرار داد با  شرکای ایرانی، تولید خود را در کشور آغاز کنند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو ادامه داد: از حدود 470 تولید کننده حاضر در نمایشگاه ایران هلث، 15 درصد آنها را شرکت های دانش بنیان تشکیل می دهند .
دکتر بیگلر افزود: نیازهای تجهیزات و ملزومات پزشکی کشور که بیشترین ارزبری را داشته اند، شناسایی شده و به شرکت های دانش بنیان منتقل کردیم و امید است با ارتباط دانشگاه با صنعت بتوانیم بخشی از این نیازها را از طریق شرکت های دانش بنیان تامین کنیم .
او یادآور شد: شرکت های دانش بنیان ، محصولات نابی تولید می کنند که برخی از آنها برای نخستین بار است که در کشور تولید می شود.
مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در پایان خاطر نشان کرد: از اسفندماه سال گذشته چالش های پیش رو برای تولید تجهیزات پزشکی را شناسایی کردیم و راه های برطرف کردن آن امسال عملیاتی می شود تا موانع پیش روی تولیدکنندگان برداشته شود.