اخبار : توصیه هایی برای حفظ سلامت مصرف کنندگان غذاهای شور و شیرین

توصیه هایی برای حفظ سلامت مصرف کنندگان غذاهای شور و شیرین

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: باید توجه داشته باشیم که که مصرف سه ماده غذایی پر خطر برای سلامتی که موجب بیماری های مرتبط و مزمن مثل دیابت، چربی خون، پر فشاری، کبد چرب که در کشور ما بسیار رایج است کنترل شود. لذا از غذاهای چرب، شیرین و شور پرهیز شود.

مهندس نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدانا" گفت: باید توجه داشته باشیم که که مصرف سه ماده غذایی پر خطر برای سلامتی که موجب بیماری های مرتبط و مزمن مثل دیابت، چربی خون، پر فشاری، کبد چرب که در کشور ما بسیار رایج است کنترل شود. لذا از غذاهای چرب، شیرین و شور پرهیز شود.

وی ادامه داد: چراغ راهنمای تغذیه ای یا نشانگرهای تغذیه ای که بر روی محصولات غذایی نصب شده به مصرف کننده کمک می کند تا سالمترین محصول غذایی را بر اساس شرایط خود استفده نماید.

مهندس محمدی افزود: برای غذاهائی که نیاز به سرخ شدن دارند باید از روغن سرخ کردنی خانوار و برای غذاهائی که نیاز به سرخ کردن ندارند بهتر است از سایر روغن ها مثل روغن ذرت و آفتابگردان استفاده نمود.

مهندس محمدی اظهار داشت: محصول داغ و گرم نباید در کیسه فریزر نگهداری گردد.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد:  سال گذشته نیز بخشنامه ای از سازمان غذا و دارو به تمامی تولیدکنندگان محصولات غذایی به منظور جلوگیری از بیماری های غیر واگیر جهت کاهش مصرف قتد، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس اقدام نمایند که در سالجاری در حال پایش این برنامه هستیم تا به نتیجه موثری برسیم.